ASTROLOJİ

29 Aralık 2023

2024 Astroloji Yorumları: Yeni Yılda Hangi Burçları Ne Bekliyor?

2024 nasıl bir yıl olacak? Bugünlerde şüphesiz herkeste bir merak ve heyecan… Eski ve bizi derinden sarsan 2023’ü uğurlarken, 2024’e umut dolu bakmak istiyoruz!

2024’te ana gündem ilişkiler, diplomasi ve ortaklıklar olacak. Bu konularda sınırlarını çizebilen, oluşturabilen, ilişkisini, ortaklığını tekrar yapılandırma fırsatı yakalarken, kişisel alanını koruyamayanlar için süreç daha zorlayıcı olabilir.

Kendini, gücünü yeteneğini ortaya koymaktan çekinmeyenlerin yılı 2024, hızlı ve net değişimlerin yılı da denilebilir.

2024 te teknolojik gelişmeler, dijital paralar, elektrikli araçlar hayatımızda önemli bir gündem oluşturmaya başlarken, toplumsal uyanış, insan hakları ile ilgili gelişmelere, iyileştirmelere vurgu yapıyor gökyüzü.

Plüton Kova, insan topluluklarının güçleneceği bir dönemin bizlerin beklediğini vurguluyor. Benzer transit Fransız İhtilali döneminde yaşanmıştır.  Plüton Kova transiti yaklaşık olarak 20 yıl etkin olacak olup, dünyamızda pek çok formun değişimine neden olacaktır.

2024 ilk yarısı gündemi daha ağırlıklı, finans, kazanç-kayıp, para, emlak, toprak odaklı iken, yılın ikinci yarısında; ticari bağlantılar, iletişim kanalları, seyahatler, eğitimler gündemde olacaktır.

Jüpiter Boğa geçişiyle, “ben o evi nasıl almadım” cümlesinin yerini, 25 Mayıs Jüpiter İkizler geçişiyle  “ben nasıl o eğitimi almadım?” cümlesi alabilir.

Senenin son çeyreği biraz karışık enerjiler barındırıyor. Plüton’un son bir kez Oğlak transiti, bazı yapı, kurum ve liderlerle ilgili zorlayıcı gelişmelere vurgu yapıyor. Hayal ile gerçeği birbirinden ayırmakta zorlanacağımız bir dönem de denilebilir. At izinin it izine karışacağı zamanlar. Kanmamak, dolandırılmamak adına sağlamcı, gerçekçi olmakta faydalı olacaktır.

Aralık 2024’ü kapatırken, Mars Retro hareketini Aslan burcunda yapacaktır. Burada öfkeyle kalkan zarar ile oturabilir görünümü mevcut. Sakin kalmak önem kazanacaktır. Bu noktada değerli madenlerde ciddi hareketlenmeler bekleyebiliriz.

2024’te burçlarımızı neler bekliyor…

Koç burcu ve yükselen Koç burcu olanlar için, Kuzey Ay Düğümü'nün Koç burcuna geçişi oldukça destekleyici bir dönemi işaret ediyor. 18 yıl sonra tekrar yaşanan bu kavuşum, harekete geçme ve başarıya ulaşma konusunda önemli bir mesaj taşıyor. Bu sene, bolca anlaşma, sözleşme ve bolluk enerjisi sizleri bekliyor. Koç enerjisiyle hareket etmek, hedeflerinize odaklanmak ve girişimci ruhunuzu kullanmak, başarılı olmanız için avantajlı olabilir.

Boğa ve yükselen Boğalar: Bu senenin başlangıcı oldukça olumlu görünüyor. Jupiter'in düz harekete geçmesi, size genel olarak büyüme, bolluk ve bereket getirebilir. Finansal konularda olumlu gelişmeler, yeni fırsatlar ve kişisel gelişim açısından önemli dönemlere işaret edebilir. Bu enerjiyi değerlendirip hedeflerinize odaklanmak sizin için faydalı olabilir.

İkizler ve yükselen İkizler: Jupiter'in Boğa geçişiyle yaşanan izolasyondan sonra 25 Mayıs'taki Jupiter-İkizler geçişi oldukça olumlu bir dönemi işaret ediyor. Seyahatler, anlaşmalar, ticari bağlantılar, araç değişimi ve iletişim gibi konularda destekleniyorsunuz. Bu süreçte yeni fırsatlar keşfetmek ve sosyal bağlantılarınızı güçlendirmek adına aktif olmak sizin için avantajlı olabilir. Yeni projeler ve girişimler için uygun bir zaman dilimine girebilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeçler: Bu sene haritanızda oldukça destekli bir görünüm var. Kariyer, ev ve emlak konularında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak dikkat etmeniz gereken bir konu, akıllıca borçlanma. Bu süreçte fazla borçlanmaktan kaçınmak, mali planlamaya özen göstermek önemli olabilir.

Aslan ve yükselen Aslanlar: Son bir buçuk sene içindeki zorlu süreçlerin ardından bu yıl kariyer ve emlak konularında güçlü destekler görülebilir. Ancak dikkat edilmesi gereken noktalar arasında ikili ilişkiler, başkalarının duygusal durumlarına özen göstermek ve kalp kırmamak önemli. Bu dönemde hassas konularda anlayışlı olmak ve empati göstermek ön plana çıkabilir.

Başak ve yükselen Başaklar: Bu sene günlük hayatınız ve rutininizde önemli değişikliklere yönelik bir evrim söz konusu olabilir. Ortak gelirler ve nafakalarla ilgili gelişmeler, özellikle komisyon veya borsadan kaynaklanan kazançlar da mümkün. Satürn'ün 7. evdeki etkisi ilişkiler, ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili zorlukları işaret edebilir, bu alanlarda dikkatli olmanız önemli. Mutlu bir yıl dilerim!

Terazi ve yükselen Teraziler: Güney Ay Düğümü'nün Terazi burcuna geçişi ortaklıklar ve evliliklerle ilgili önemli bir dönemi işaret ediyor. Bu süreçte eski denge ve uyumunuza kavuşabilir, özlediğiniz formu elde edebilirsiniz. Aynı zamanda pazarlama ve iletişim konularında da destekleniyorsunuz. Güzel iletişim ve denge odaklı bir sene, özellikle evlilikle ilgili güzel gelişmelerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Akrep ve yükselen Akrepler: Pluto'nun Kova geçişiyle birlikte kök aile, yerleşim alanı, hatta ülke ve şehir bazında değişimler gündeme gelebilir. Ayrıca çocuklarla ilgili yeni sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. Boğa etkisi altındaki Jupiter, evliliklere odaklanarak bu alanda gelişmeler yaşanabileceğini işaret ediyor. Sekizinci evdeki Jupiter, nafaka ve ortak gelirlerle ilgili vurguları da beraberinde getirebilir. 2024 yılında evlilik, ev ve yerleşim değişikliği konularında önemli gelişmeler yaşanabilir.

Yay ve yükselen Yaylar: Yoğun bir 2023'ün ardından 25 Mayıs'taki Jüpiter-İkizler geçişiyle evlilikler ve ortaklıklar önemli bir odak noktası haline geliyor. Bu dönemde pek çok seyahat planı, pazarlama ve iletişim aktivitesi, inovatif işlere imza atma şansına sahipsiniz. Destekleyici bir enerji, yeni bağlantılar kurma ve işbirlikleri geliştirme fırsatları sunabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar: Bu sene maddi konularda güçlü desteklerin olduğu bir dönem görünüyor. Spekülatif piyasalar ve doğrudan gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kariyerde değişiklikler yapma konusunda da destekleyici etkiler söz konusu. Çocuklar ve hobilerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz; ancak ikinci yarıda bu konularda biraz daha temkinli olmak faydalı olabilir.

Kova ve yükselen Kovalar: Zorlu bir sürecin ardından Pluto'nun Kova geçişiyle önemli değişimlere hazırlıklı olun. Pluto'nun güneş kavuşumu, karizmanıza ve gücünüze katkıda bulunabilir. "Öldürmeyen Pluto Güçlendirir" temasıyla, bu dönemi güçlü destekler ve yeni başlangıçlar için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Kendi gücünüzü keşfetmek ve hayatınızda köklü değişimlere açık olmak sizin için önemli olabilir.

Balık ve yükselen Balıklar: Bu sene Satürn'ün güneşinizin üzerinde hareket ettiği bir süreç yaşıyorsunuz, bu da kendinizi ifade etme ve konumlandırma konusunda zorluklar anlamına gelebilir. Sınırlarınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmak önemli. Ayrıca, Pluton'un Kova'ya  geçişi sırasında içsel yolculuklar ve okült bilimlere olan ilgi artabilir. Koç Kuzey Ay Düğümü de maddi kazançlar getirebilecek bir enerji sunabilir. Bereketli bir yıl dilerim!

Benzer Yazılar

Reservation Background